Čerstvá zelenina
Čerstvá zelenina je nejen chutná, ale i zdroj vitamínů, vlákniny a minerálů. Rajčata, salátové okurky a paprika jsou k dostání celoročně. Ale jen část sezóny mají tu správnou chuť. Na čerstvý hrášek čeká každoročně spousta mlsounů. A okurky nakladačky? To je v naší republice samostatná kapitola.

Česnek se používá od pradávna. Česnek byl vždy ceněn pro své vynikající vlastnosti. V hrobce ho měl i faraón Tutanchamon. A určitě ne jako přísadu do jídla. Dříve si lidé...

Kukuřice cukrová je sezónní záležitost a proto si ji nenechte ujít. Jako děti jsme kukuřici kradli na poli. Teď si ji jednoduše koupíte jedním kliknutím.

Okurky nakladačky jsou bohatým zdrojem draslíku, vápníku a vitámínu C. Jsou ideální zeleninou pro nemocné trpící dnou.

Okurky nakladačky jsou bohatým zdrojem draslíku, vápníku a vitámínu C. Jsou ideální zeleninou pro nemocné trpící dnou. Pro zvýšenou vlhkost není momentálně možné okurky...

Rebarbora je příjemně nakyslá a je dobrým doplňkem k sladkým druhům ovoce. Táč s jahodami a rebarborou je výborný.

Listový špenát je jednou z tradičně u nás pěstovaných plodin. Je bohatý na draslík, který snižuje krevní tlak, obsahuje ve větší míře hořčík, vápník, vitamín C, E a K.

Česnek se používá od pradávna. Česnek byl vždy ceněn pro své vynikající vlastnosti. V hrobce ho měl i faraón Tutanchamon. A určitě ne jako přísadu do jídla. Dříve si lidé...

Česnek se používá od pradávna. Česnek byl vždy ceněn pro své vynikající vlastnosti. V hrobce ho měl i faraón Tutanchamon. A určitě ne jako přísadu do jídla. Dříve si lidé...