Rebarbora
Rebarbora je příjemně nakyslá a je dobrým doplňkem k sladkým druhům ovoce. Táč s jahodami a rebarborou je výborný.
Kategorie: | Čerstvá zelenina |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Rebarboru běžně používaly naše babičky na marmelády nebo do buchet. Časem se na rebarboru pozapomnělo, ale návratem k potravinám pěstovaným na našem území se postupně do našich kuchyní vrací. A to je jen dobře. Rebarbora je příjemně nakyslá a je dobrým doplňkem k sladkým druhům ovoce. Táč s jahodami a rebarborou je výborný. Rebarbora patří mezi nejranější druhy zeleniny. Její pěstování není složité a při dodržení jednoduchých pravidel budete mít bohatou úrodu. Pouze pozor: rebarbora není vhodná pro osoby trpícím ledvinovým onemocněním a malé děti.
- jeden z nejranějších druhů zeleniny
- jednoduché pěstování
- příjemně nakyslá chuť
- výborná marmeláda
- vhodná do moučníků
- země původu: Česko, Slovensko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení