Fazole bílé velké - máslové 500g
Kód: 41
5000 výdejních míst
po celé ČR

Doprava po Brně
Kdy a kam domlouváme telefonicky

Odesíláme do 24 hodin
zboží skladem ve všední dny
Související produkty
Detailní popis produktu
Velmi vyhledávané jsou velké bílé fazole. Takzvaně máslové. Jsou jemnější než podobné velké barevné fazole. Hodně populární jsou velké bílé fazole zejména na Slovensku a v Maďarsku, odkud se hojně vozí z dovolených. Jsou čerstvé, takže se rychle vaří. Pokud fazole namočíte přes noc, tak se v obyčejném hrnci vaří 50 - 60 minut, dle typu sporáku. Navíc namočením přes noc omezíte nadýmání. Bez namočení se vaří cca 60 - 80 minut. Nerozvařují se a je možné je kombinovat i s jinými námi nabízenými fazolemi. Doba varu je bez ohledu na velikost velmi podobná. Velké bílé fazole jsou velmi chutné a vhodné jak na polévku tak na guláš. Ideální a hodně používané jsou na fazolový salát a fazolový guláš.
- velké fazole - máslová
- výrazná chuť čerstvých fazolí
- rychlá příprava cca 40 minut v normálním hrnci v závislosti na typu sporáku
- nerozvařuje se
- výborné na polévky a guláše
- ideální do salátů
- prodej již od 500 gramů
- dobrá skladovatelnost
- Země původu: Maďarsko / Polsko
- cena za 1 kg: 168,- Kč
Doplňkové parametry
Kategorie: | Luštěniny |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
? Hmotnost: | 500g |
3,7
3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
JS
Jana Skočková
S objednaným zbožím jsem spokojena.
1
RŠ
Rostislav Šmíd
Fazole po hodině namočení se otevřou jak škeble? Trvanlivost na etiketě je 4 měsíc roku 2022 jestli se dá věřit že údaj je skutečný? Nákup fazole je zklamání! Šmíd R.
RG
Robert Grudnik
(Administrátor)
Stát se může cokoliv a proto jsme před reakcí vzorek sami otestovali. I přes celonoční namočení ve studené a neosolené vodě fazole pouze nabyly na objemu, ale nic víc. Jedná se samozřejmě o stejnou šarži. Tím nechci říct, že se to zákazníkovi nestalo. Pouze že problém nebude ve fazolích jako takových. Pokud by někdo věděl, proč se to mohlo stát, budeme vděčni za poučení.
Co se týče trvanlivosti, tak se jedná o loňskou sklizeň. A i tak to nemá vliv na popsaný problém. Luštěniny všeobecně mají trvanlivost mnohem delší.
5
MB
Marie Bzirska
Výborné