Hodnocení obchodu

4,9 87 hodnocení
Přidat hodnocení
5
79x
4
6x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 21.10.2017
+ spokojenost nákupem

Opět jsem koupila vlašské ořechy , veliká spokojenost zboží super .Do obchodu se opět vrátím.
Avatar autora | 17.10.2017
+ super komunikace

Avatar autora | 1.10.2017
+ objednávka z domova

Doporučuji,jen v této rekapitulaci mi chybí objednané loupané vlašské ořechy,tak jen doufám že přijdou s ostatními objednanými věcmi..
Avatar autora | 25.9.2017
Vše velmi rychle vyřízeno. Krásné velké oříšky. Dobře baleno. Prostě vše v naprostém pořádku. Jsem velmi spokojený zákazník!
Avatar autora | 14.8.2017
- dražší poštovné, navýší cenu zboží

koupila jsem okurky, byly pěkné, bez bodlinek, vyčištěné, radost zavařovat
Avatar autora | 8.8.2017
objednané zboží mi bylo potvrtzeno během několika minut. byljsem upozorněn na vyřízení a odeslání zásilky během víkendu, zboží doručeno do4 dnů včetně soboty a neděle, výborně zabaleno a kvalita 100%SPOKOJENOST-
Avatar autora | 6.7.2017
+ Zboží skladem
+ Možnost osobního dodání

Avatar autora | 30.6.2017
+ např. jsem pravidelným konzumentem ořechů a mandlí, které lze v shopu koupit i v kilovém balení za rozumnou cenu a v dobré kvalitě
- škoda, že nelze platit on.line kartou

Avatar autora | 29.6.2017
+ včas a kvalita zboží

Avatar autora | 18.6.2017
+ Nabízí zboží, které je jinde těžko k sehnání. Za jednodenní zpoždění dodání jsem dostal pořádnou paličku česneku.

Avatar autora | 9.6.2017
+ rychlé vyřízení objednávky i dodání zboží

Spolehlivý obchod, doporučuji
Avatar autora | 7.6.2017
+ Nákup z pohodlí domova!
- O žádných nevím

Vřele doporučuji,Sama se chystám nakoupit zboží opět
Avatar autora | 27.5.2017
+ ze je to 100% BIO a ÚŽASNÁ cena!
- tentokrat hodne (cca 20%) lískových oříšků bylo přezrálych a nektere i zkazene

ty negativa me ale urcite neodradí. vse ostatní bylo moc dobre. hlavne i cena je BAJEČNÁ!!!
Avatar autora | 24.5.2017
+ Rozvoz po Brně

Toto byl můj první nákup v tomto e-shopu a jsem spokojená
Avatar autora | 6.4.2017
+ skvělé zboží a příjemné ceny a výborné jednání
- nenašla jsem žádné

skvělý obchod s kvalitním zbožím, které jinde nekoupím
Avatar autora | 22.3.2017
+ rychlost
+ place ní převodem v Kč

Zaujala mě konkrétní nabídka.
Avatar autora | 27.12.2016
+ -rychlost doručení
+ -velmi dobrá vzájemná komunikace
+ -vstřícné jednání

Kvalitní zboží, velmi dobrá komunikace, rychlé doručení. Děkuji.
Avatar autora | 27.12.2016
Na stránkách je úplně jiné zboží než dorazilo
Avatar autora | 2.12.2016
+ HLAVNÍ VYHODOU JSOU PŘIJATELNÉ CENY A KVALITA.
- SLABINY ASI ŽÁDNÉ,ALE VŠUDE CHYBĚLO PÁR DEKA.

OBCHOD BYCH URČITĚ DOPORUČILA.
Avatar autora | 25.11.2016
+ kvalita

spokojenost doporučuji

Stránka 3 z 5 , položek celkem: 90

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.
Více informací najdete zde!