Hodnocení obchodu

4,9 87 hodnocení
Přidat hodnocení
5
79x
4
6x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
RP Avatar autora | 21.3.2019
Avatar autora | 16.3.2019
Velmi kvalitní produkty, oceňuji rychlost dodání a samozřejmě výbornou komunikaci. Určitě zde nenakupuji naposled!
Avatar autora | 13.3.2019
rychlé dodání,zboží odpovídalo tomu co jsem chtěla,celková spokojenost
Avatar autora | 13.3.2019
+ Super

Avatar autora | 3.3.2019
+ Zboží, které jinde neseženu
+ Cena
- Dlouhá dodací doba

Nakupovala jsem poprvé, fazole a ořechy. Zboží hezky zabaleno, nic nebylo polámané, fazole naprosto luxusní a ořechy taky. Dodací doba 8 dní, trochu dlouho, ale u malého eshopu se to dá pochopit.
Avatar autora 26.6.2019
Dobrý den, máte pravdu. Dodací lhůta byla u zásilky delší než je obvyklé. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za zpětnou vazbu. Farmářský koutek
Avatar autora | 28.2.2019
+ Objednávala jsem poprvé.

Avatar autora | 6.2.2019
Fazole velké, strakaté "Švábka" byly skvěle zabalené, nepolámané a neporušené. Cena je velmi přijatelná - v obchodě se nedají sehnat, jen mnohem menší-bílé.
Avatar autora | 22.12.2018
+ Rychlé dodání zboží

Avatar autora | 14.5.2018
Má zboží, které jinde není, kvalita, rychlost dodání.
Avatar autora | 23.3.2018
Velke fazole, ktere normalne nelze sehnat.
Avatar autora | 20.2.2018
Nakupuji zde již po několíkáte a vždy jsem 100% spokojená
Avatar autora | 5.2.2018
+ Kvalitní zboží a perfektní návod k používání. Upozornění na ošetření zboží konzervanty.

Avatar autora | 24.12.2017
+ Velice ochotný prsonál.
+ Dovoz domů skoro za pusu.
- O žádné nevýhodě nevím

Široký sortiment,doporučuji podívat se na jejich stránky.
Avatar autora | 13.12.2017
Rychlé a bezprobnémové nakupování
Avatar autora | 12.12.2017
V obchodě jsem nakupovala poprvé. Očekávala jsem kvalitu a to se mi splnilo na 100%. Určitě se budu vracet.
Avatar autora | 11.12.2017
Objednala jsem si adventní věnec, ale nedostala jsem informaci o tom, že právě není na skladě ani jsem nebyla v průběhu informována (musela jsem si informaci vyžádat). Takže adventní věnec jsem nemohla využít včas. Jinak se zbožím a kvalitou dopravy jsem spokojená, ale adventní věnec už bych si neobjednala :-)
Avatar autora 26.6.2019
U produktu je vždy psané, zda je skladem nebo objednán. Je potřeba číst vše a nejen cenu zboží.
Avatar autora | 5.12.2017
+ Ochotní zaměstnanci

Doporučuji
Avatar autora | 3.12.2017
+ Snadná komunikace, okamžité dodání zboží

Avatar autora | 2.12.2017
+ výborné produkty

Avatar autora | 25.10.2017
Všechno v pořádku, kvalitní zboží

Stránka 2 z 5 , položek celkem: 90

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.
Více informací najdete zde!